Hejhej...

åh vad jag hatar att sitta ensam på kvällen, speciellt då man vaknat upp brevid sin älskling tidigare samma dag. Känner sig så otroligt ensam. Men men sitter här med tända ljus och kollar ännu ett avsnitt av two and a half men. så himla bra, snart så har jag alla dvder av serien =)
Och under veckan hittar jag nog mitt paket från cdon i brevlådan =) Längtar!
Blev en givande dag, har städat hela lägenheten och min tvättkorg gapar tom...underbart! Jobbar ju hela dagen i morron så känns gött att veta att man kommer hem till en ren och städad lägenhet!

Nåja
hörs i morron! nattinatti  Tjingeling!

God morron =)

har inte skrivit på ett tag...tankarna bara snurrar runt i mitt huvud...vissa dagar är de hur positiva som helst för att efter några timmar avvika till motsatsen.
Vet inte varför, vet inte ens hur jag ska börja förklara. Hur kan man ens försöka förklara något som man inte ens begriper själv?

Men jag ska försöka...för på något vis kanske det klarnar för mig om jag får skriva av mig...då kanske jag slutligen kommit underfund med vad det är och varför.
så vi försöker väl..

När jag tog studenten och stod ute på verandan vid brukshotellet i min röda glansiga klänning hade jag hela livet framför mig men i mitt huvud var det välplanerat.
Efter några timmars festande och firande kom en dåvarande klasskamrat fram till mig. Vi satte oss och pratade och efter en stund fick jag frågan slängd rakt i mitt ansikte... Varför har du alltid varit så divig?

Va? jag? blev mitt svar. Ja svarade hon, det är nog inte bara jag som har tyckt det.
Som vanligt fick jag förklara mig att jag inte alls är någon diva, jag är blyg när jag möter nya personer,( jag var det då iaf) och noga med vilka jag släpper in, innanför mina murar. Något som hon senare tack och lov förstod.
Jag kan än idag bli sårad när jag tänker tillbaka på det hon sa men samtidigt har jag full förståelse för att hon trodde så, för i hennes ögon hade det ju sett ut som att jag var en diva. Hon hade ju aldrig tagit chansen att lära känna mig men jag hade heller inte gett henne den möjligheten.
Jag kan såhär i efterhand ärligt säga att jag lättare släpper in människor men jag är fortfarande försiktig.
För om man blivit sårad flera gånger under sin uppväxt av vänner, familj och bekanta då är det inte så konstigt om man håller en viss distans men att bygga upp tjocka murar omkring en är ingen bra idé men det kunde man ju inte veta då!
Jag har genom åren fått skinn på näsan och mina murar har sen länge brustit men jag har fortfarande en skyddande atmosfär som jag vårdar...mitt hem! Hit kommer ingen som jag inte vill ha hit och det känns bra. här kan jag stänga in mig när jag behöver tid för mig själv. Jag har funnit min borg men mitt hjärta har rivit mina murar.

Men jag bär fortfarande på en rädsla, en rädsla för att inte bli accepterad...en rädsla för att folk inte ska tycka om mig för den jag är.
Denna känsla gjorde mig otroligt nervös när jag träffade mitt älsklings föräldrar för första gången som hans tjej ( har ju träffat dem förut ett antal gånger) men det visade sig att jag ännu en gång hade oroat mig i onödan. =) Jag har verkligen lärt mig att jag inte behöver gömma mig bakom någon fasad jag är den jag är och personer i min omgivning tycker faktiskt om mig för mig!
Vem behöver gömma sig bakom en tjock mur när man kan må så otroligt bra av att vara den man föddes som?

Det är denna känsla som spökat inom mig den senaste tiden, ett lyckorus helt enkelt och det har bidragit till att jag de senaste dagarna försöker hitta mig själv! Jag är föralltid ena halvan av tvillingarna persson men jag är dessutom Jennie! så är det bara!
blev ett långt inlägg, men det behövs ibland! tack för er tid nu ska här städas! pissväder ute så bäst att passa på, i kväll blir det filmmys med tända ljus. myys!

Tjingeling!

oops...

var några dar sen jag skrev här sist...har haft fullt upp så har inte hunnit. Har inte hänt så värst mycket mer än det vanliga...jobba, mys och träning.
Kan glädja mig med att jag kommit igång med morronpromenaderna iaf...får bli en mjukstart utan styrkepass såhär i början...vill ju inte ta ut mig direkt för då blir det bara pannkaka av alltihop.
Var iväg till skolan en sväng i morse...gick skapligt bra idag, lite stolt över mig själv men som sagt finns en hel del jag måste träna på ännu!

Ledig dag idag men det får bli plugg och städning, iallafall nu på förmiddan..tråkväder ute tyvärr! Trodde det skulle bli fint så man kunnat ta en tur i skutan men icke...ser ut som att den lilla turen vi gjorde igår blev den sista för säsongen...åhh...kommer sakna våra mysiga båtturer under vintern...men men nåt att se fram emot igen iaf!


nej dags att slänga i en ny omgång tvätt! Tjingeling!

God morron!...

lr nåt...har varit uppe sen nio men suttit och slappat ett tag! Gårdagen blev underbart mysig =) kunde knappast blivit bättre.
Fick en oväntad present av Rickard...säsong 3 av Two and a half men =) Gillar den serien!

I dag ska här städas innan jobbet, börjar inte förrän klockan 3 så tid finns. Måste fixa mat och matlåda oxå, får bli kyckling och potatisgratäng..mumsigt värre!

Nu när man kommit igång på jobbet igen är det dags att ta itu med träningen igen oxå, och denna gång får jag inte sabba det! Ska försöka ta morronpromenader varje morron och träna på gymmet 3 ggr i veckan!
wish me luck =)

Nu ska jag dra fram dammsugaren och göra ett varv i lägenheten! Tjingeling!



träning

Första dan...

tillbaka på jobbet blev riktigt trevlig...kunderna var glada att se mig igen och det tar jag som ett bra tecken =)
Blev en liten mjukstart såhär efter semestern, jobbade långdag på måndag och gårdagen och denna dag spenderas på hemmaplan! Lediga dagar eftersom jag ska jobba helgen men vad gör det? Ska träffa min darling i eftermiddag...äntligen ska min abstinens stillas =)
Har man sett varann nästintill varje dag i 3 veckor då är det lite konstigt att inte ses på några dar!
Haha va töntig ja lät nu =) men de får man göra ibland!

Guess what? igår eftermiddag när jag kom hem ifrån mamsen hittade jag mitt paket från nelly i brevlådan =) Var ganska snabb upp till lägenheten...jackan va lika fin som på bild och den passade =) Så nu har jag efter flera år äntligen min röda jacka =)

åh om hösten kunde titta fram lite fortare =) hehe see ya! Tjingeling!

Båttur

båten

Blev det igår kväll! Mysigt värre! Pernilla blev med igår oxå.
Jag, Rickard och Pernilla drog ut i snipan och mötte upp Jessica och Anders ute på sjön! De hade sin racer som är så otroligt rolig att köra =)
Blev allt ett dopp i sjön oxå...var ju inte alls kallt =)

Nej nu ska vi sätta på oss masken (läs sminka oss) och hoppa i arbetskläderna! Back on track på jobbet idag!
See ya! Tjingeling!

nu får gärna...

hösten titta fram =)
Jennie har nämligen hittat och klickat hem sin favoritjacka på nelly =) Längtar redan tills den dimper ner i brevlådan! Ska försöka hitta ett par boots oxå, har sett ett par snygga men vet inte var de finns att köpa tyvärr! =(

Annars då? jodå det knallar på, gårdagen spenderades ute på sjön tillsammans med pojkvän och svåger...mycket mysigt eftersom solen värmde och sjön var nästintill spegelblank! Blir nog en tur ut i eftermiddag oxå förhoppningsvis! Sista semesterdagen för min del...gillas inte men men har ett jobb att återgå till iaf!

Nu ska jag göra det bästa av dagen! See ya! Tjingeling!

Tvättdag...



är inte riktigt min melodi men ett måste! Så idag är det tvättning som står på schemat!...hörs sen!

hej hopp!!

Hur har er dag varit? ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova, dessvärre blir det en natt utan min skatt =( och det verkar inte bättre än att den dessutom blir sömnlös =( det mullrar nämligen på utsidan...igen =( får hoppas att det laddar ur sig ordentligt iaf...är inte trött på värmen som tittar hit lite då och då utan mest lett på att det ska vara så himla klibbigt ute...Hallå vi bor i sverige inte i närheten av tropikerna men i bland börjar man faktiskt att undra!

Nej nog med flumm från mig idag...nu blir det sova...hoppas ja iaf! Natti! Tjingeling! =)

hej hopp!

I´ve got news for you =) lr nej de har jag väl inte direkt! Skrev i förra inlägget om en hylla som skulle inhandlads på ikea men det blidde ingen hylla. Lyckades dock kära ner mig i en fotölj och en annan hylla i samma stuk. Så nu är det bara att vänta tills nästa karlstadtur med släp blir av. Då ska de vackra sakerna med hem =)
Då det inte blev något köp trodde jag att det skulle bli shopping av mindre summor men icke då, kassörskans dom löd 812 kronor.
What? köpte ju bara småsaker till lägenheten såsom handdukar, sänglinnen och liknande men det är klart...sängkläder och handdukar är ju inge billiga saker direkt!
Hade iaf en mysig dag!

Annars har det väl inte hänt nåt annat än det vanliga: plugg, tvätt, städning och mys. Förutom att jag åt motti och fläsk för första gången i mitt liv hemma hos svärmor. Riktigt gott men jag skojjar inte när jag säger att det såg ut som jag va gravid i 5 månaden några timmar senare. Blev ingen mer mat denna dag för satan va mätt jag va och va länge den känslan höll i sig. Ville ju inte ha godis ens och då förstår ni hur mätt ja va =)
Blev en stilla myskväll med hjärtat denna dag.
Torsdag morron drog vi i väg till Norge och hade en riktig mysdag tillsammans, inhandlade norsk choklad och deras motsvarighet av nutella: nugatti...så himla mycket godare =)
Sen så fick jag en jättesöt sak av min pojkvän som betyder otroligt mycket! så himla sött =)

Denna dag spenderas i köket med näsan nedtryckt i böckernas värld...lång dag men jag ska klara detta, jag bara måste klara detta!
Dags att djupdyka igen, vi hörs! Tjingeling!

ja vill, ja vill, ja vill..

vill ha
att denna hylla följer med mig hem i morron men problemet är att den antagligen inte får plats i mammas bil =(
Hade velat ha en annan egentligen i samma stuk som mina övriga möbler i vardagsrummet men de har minsann ikea slutat tillverka....(gillas inte) =(
Men denna får väl duga, kostar inte många kronor, om man jämför med den andra iaf och sen så är den ju i ganska lik de andra i färgen. Ska dock ha den liggandes med lådor längst ner...kommer bli superfint =)

Andra planerar lägenheten med ljusa möbler, jag gillar mörka möbler med ljusa väggar! Utom i sovrummet där ska det vara mörkt när man ska sova!

Har nog en annorlunga stil men hey i like it! =)
nej nu ska jag återgå till tvsoffan...men först ska jag kika lite till på ikeas hemsida, för dit ska jag i morron...och biltema antar jag...va gör man inte för min vackre pojkvän, får offra mig ibland =)

Tjingeling!

ojoj...

spenderade nästan en hel dag med att göra en ny header igår...lr en hel dag kanske va att ta i men avverkade några timmar iaf...och vad händer jo idag när jag skulle blogga var jag missnöjd så det fick bli en ny.
Haha vadå i-lands problem. Nu får den iaf duga!
Så vad har annars hänt sen sist?
Jo idag har jag suttit i skolbänken igen, lyckades släpa med mig tvillingsyrran denna gång...gick faktiskt ganska så bra. Ännu ett steg avklarat i rätt rikning! Känns gött.
Verkar som jag är på g men känns ändå som om jag släpar efter, lite svårt att förklara ...det är som vanligt, svårt att sätta ord för vad man känner inombords.
Mina inneboende vänner har återvänt till sitt hem också...har passat mina systerdöttrars marsvin när det varit på semester. Kan lova att det känns tomt just nu, blev ju så lugnt och tyst =(
Gillar att ha djur omkring mig, känns tryggt på något vis, även om de är små!

Slutligen...något att fundera på..
Time may change me, but i can´t change time!

Nu ska jag åter krypa ner under täcket...dålig mage är inte att leka med =(  Tjingeling!

I like speed =)

Gårdagen spenderades i vackra Bergsäng och sedan på sjön =)
Jag och Rickard drog ut i min motorbåt, svärmor och svärfar hade Rickards snipa och syrran och Anders deras ockelbo. 
Var riktigt roligt..solen värmde och sjön var alldeles spegelblank...så fint så! Fick dessutom provköra både snipan och anders racer...så himla roligt, gick ganska fort dessutom.
Har ännu en gång upptäckt att jag gillar fart.=)

Tjingeling!

Trött...

mm börjar bli lite trötter...trodde inte att jag skulle få se mitt hjärta idag men tydligen så är han på g hit =)
så nu blir det mys...om jag inte somnar vill säga!

blev en bra dag...

trots en natt av dålig sömn... Gick skapligt bra på mötet i morse, ännu ett steg närmre mitt mål =) Blir en lugn helg och nya tag till veckan.
Förhoppningsvis blir den där turen jag skrev om till ikea avklarad till veckan oxå, mammas bil krånglade så vi bestämde för att avvakta istället.

Annars händer inte så speciellt mycket, har systerdöttrarnas marsvin att ta hand om när de är på semester...lite tokiga djur, så fort man äter på en gurka lr morot så tigger de som värsta hundarna i buren =) hehe fick köpa med lite gurka till dem förut när jag var och handla.

Nej om man skulle hoppa in i duschen, fixa sig lite om nu darling tittar hit i kväll! Snart dags att fixa till lite käk dessutom...klockan går ovanligt fort idag =(

see ya! Tjingeling!

Hej hopp...

ligger i sängen med täcket nästintill över huvudet. Har försökt sova i nära en timme nu utan resultat som synes..., utanför piskar nämligen regnet mot fönsterrutan och ett dovt muller hörs i bakgrunden nånstanns! =(
Precis...rätt gissat!...det åskar..gillar verkligen inte när det åskar och speciellt inte att vara själv då!, är vid såna här stunder som man verkligen önskade att man hade pojkvännen här 24 timmar om dygnet =)

Det värsta av allt är att jag vet med mig att jag inte kommer somna förrän det slutat och vem vet hur mycket klockan är då...ska nämligen upp i tid i morron och dra iväg på ett möte och efter det återgå till skolbänken...lr nja inte riktigt men nära på!
Får väl se hur mycket sömn det kan bli...ska göra ett försök till nu och sen om den där john blund kan skänka några gruskorn åt mig även i kväll!!

Visserligen kom han aldrig igår heller men då hade jag ju en varm famn att krypa in i <3

puss Tjingeling!

morrondagen...

verkar bjuda på en tur till ikea...=) Alltid lika roligt även om det bara var ett par dagar sen jag var dit...även om det va Ikea i Linköping som fick sig ett besök.
Finns alltid en massa saker som skriker...ta med mig hem när man besöker detta place. Vet inte varför. Kanske är för mig på ikea som för Rickard när han går in på Biltema. =)

Gjorde dessutom en beställning på en vägghängd ljusstake nyss...så underbart fin va den, längtar redan tills den dimper ner i min brevlåda.

Får nog vänta ett par dar i alla fall...tills dess får jag nöjja mig med Ikea =)


Ska återgå i böckernas värld nu...Har lovat mig själv, även om det är skrivet med blyerts, att jag ska avklara vissa saker innan julen är här =)

Så dags att få tummen ur och läsa, läsa, läsa....på återseende!

Tjingeling

Börja om från början....

börja om på nytt =)

Jajemen då kör vi på nytt igen då! Raderade min gamla, kändes som att de behövdes en ny! Får väl se hur det går...wish me luck =)

Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0