god kväll!

Sitter just nu framför tvn, men det är jag värd efter en långpromenad och ett träningspass =)
Var hem till mamsen förut idag och fick lite gjort dessutom!

Bilderna kommer upp i morron istället för nu har jag fullt upp att kolla på house...se ya!

Tjingeling!

Hej hallå....

Blev inte riktigt som planerat men men jag mår bättre i dag iaf..även om ja sov lite för länge....men det va värt det =) nu kanske ja kan hålla förkylningen på halster ett tag till iaf men det bryter väl ut efter torsdagens planerade gympass =(

Nåväl idag har jag fotat lite här hemma... kanske kommer upp några bilder här sen =)

den som lever och tittar in får väl se =)

Ska hoppa in i duschen nu, mamma och mormor kommer på besök...ska med dem hem en stund...men först blir det kaffe och kladdkaka hos mig!
see ya! Tjingeling!

Good evening =)

Sitter här som vanligt i soffan med datorn i knät...skräll va?? Känner mig febrig...undrar om det är en förkylning som är på gång att blomma ut?? kan så vara...blä...vill inte, speciellt inte nu när jag kommit igång med att träna! Men det är väl just därför, sån tur brukar ja ju ha...det kommer som ett brev på posten. Inte första gången direkt =(

Får väl se hur ja mår när jag vaknar till morronen. Hade egentligen tänkt ställa klockan på 7 trots att det är en ledig dag, hade planerat en morronpromenad. Är ju gött att komma upp i tid när man är ledig så man hinner med alla måsten...men men nu får vi se vad som händer.

Just nu ska ja iaf släcka ner och krypa ner under täcket! Over and out!

Tjingeling!

Hej hopp...

nu har jag fått bevis för att det snackas på tok för mycket politik i media...lr ja överallt för den delen. Drömde nämligen att jag slöt upp bakom Mona sahlin och höll i en debatt mot Fredrik Reinfeldt! Hur sjukt är inte det..nog va jag och röstade igår och är för en gångs skull helt säker på att jag röstat rätt men att börja jobba inom politiken nja det kommer nog inte hända!

Nåväl...nu är det dags att dra på sig arbetsbyxorna och dra iväg till jobbet...nio härliga timmar framför mig men om jag har tur avslutas de med att det står en röd saab 9-5 med min darling bakom ratten utanför jobbet =)

Det återstår att se! =) see ya!

Tjingeling!

träning..

träning


Ojoj var allt en riktig hurtbulle igår för en gångs skull.
Gick upp strax efter klockan 06:00 och joinade Josefine på gymmet klockan sju. Allt medans min vackre pojkvän låg och sov.
Va hur gött som helst, kände mig som en ny människa efteråt.
Bästa av allt va att komma hem och duscha (gillar inte att duscha in public) och få gå och väcka min snutt me massa pussar...mysigt så =)
Hände inte så värsta myckat annars...inte mer än det vanliga iaf...städning, pyssel, matlagning.
Men hann allt med en långpromenad på kvällen me =)

Idag kan ja verkligen inte ta credit för speciellt mycket, öppnade på jobbet i morse, jobbade fram till klockan 3, tog en promenad och var till stadshuset för att rösta.
Nu håller vi tummarna på söndag! Hoppas på bättring!

Har hunnit med att baka en vit kladdkaka och plockat lite annars har mestadelen av kvällen tillbringats med rumpan i soffan.
Men rätt gött de med speciellt med tanke på att jag ska jobba hela helgen...
Nä dags att återgå till la soffa =)

vi hörs Tjingeling!

hellu!

I´m still alive =)

Sitter här i en nystädad lägenhet, med datorn i knät och försöker komma på vad jag ska skriva!
Har väl hänt en hel del sen sist men ändå inget utöver det vanliga.
Men en lycklig sak kan ja berätta....
Min tvilling syster och min pojkväns bror väntar barn, har vetat det ett tag men väntat med att skriva det tills de kritiska veckorna passerat...man vill ju inte riskera nåt sen vänta jag ju dessutom på klartecken =)
Jag ska alltså bli moster...för tredje gången =) Storasyrran har ju två vackra töser, emma & ebba =) Mosters små ögonstenar!

Va med dem ner till Järnverket igår, va öppet hus så passade på att gå ner och spana in var mitt hjärta håller låda om dagarna. Sen tog vi även en sväng till den nyinvigda skolan och kollade. Emma va riktigt stolt när hon fick visa upp sitt klassrum för moster, sötnosen =)

Nej nu ska ja fixa lite mat...får nog bli fläskfilégratäng idag...mums!! Tjingeling!

hej hopp...

Nu har jag gjort det igen...glömt att skriva på några dar...men då har jag haft fullt upp oxå...vilket känns gött =) Ska hoppa in i duschen strax, ska i väg och betala en räkning. Skulle varit upp i tid i morse för att dra iväg på möte men det blev inställt så jag unnade mig lite sovmorron. =)

Nej nu blir det duschen...see ya! Tjingeling!

Sjuker...

sjuk

Usch vilken natt det har varit, snorig och feber men konstigt nog känner jag mig förvånandsvärt pigg! Kan visserligen bero på att jag tog en ipren för några timmar sen men får hoppas att det håller i sig såhär iaf!
I morron drar vi ju iväg till Falun på marknad =)

Ska ta en snabbdusch nu och dra ut på en promenad! I eftermiddag ska jag nog umgås med mitt hjärta!

see ya! Tjingeling!

hej igen...

Sitter här framför datorn, funderar på att dra ut på en kvällspromenad men känner mig inge vidare...dras nog med en förkylning men den vägrar tydligen bryta ut =( Borde laga mat strax men vet inte vad..vore gott med lax, potatis och cremefraiche/gräslökssås. Men vi får se vad det bliver, just nu är jag inte ens speciellt hungrig...men känner jag mig själv blir jag det i kvällninga!
Blir myskväll by myself idag..men ska upp i tid i morron me så det gör la inget, kan va gött med lite egentid i bland!

Jaja nog tjafsat...vi hörs! tjingeling!

God morron...

här har man varit vaken sen halv sju...gött att va uppe i tid för en gång skull. Älsklingen sov här i natt så gick upp och bjöd han på frukost...kan ju försöka va snäll ibland iaf =)

Dagens schema blev ändrat för några minuter sen, skulle egentligen ha pluggat men mamma ringde och berätta att de va på väg ner så får väl stanna hemma och träffa dem en sväng! Höra med henne om hon vill köpa mina skinnhandskar som jag fick från nelly igår, de va riktigt fina men jag vet inte...de passar inte mig! vill ha varmare vantar. Men mössan och halsduken jag fick va helt perfekta! =) Nu ska det bara inhandlas ett par boots, ett par nya träningsskor och några varma tröjjor, ev ett par jeans sen är ja redo för hösten/vintern!

nej dags att hoppa i lite andra kläder! Hörs! Tjingeling!

besviken..

ja jag kan fanimej inte undgå att vara besviken. Du har inte funnits där under min uppväxt och jag fick aldrig möjligheten att träffa dig när du var på hemmaplan i början av året. men jag vet ändå inte vad jag ska känna...är jag ledsen? vet inte...hur ska man kunna vara det när man inte vet vad man kunde ha? är jag förbannad? varför skulle jag vara det när jag aldrig blivit lovad nåt? Är jag besviken? nej inte för min egen del men för min tvillingsysters skull, hon har ju iaf träffat dig och haft lite kontakt med dig!

Åh jag vet inte hur eller vad jag bör känna...bör jag känna något alls? vem vet... men frågan jag alltid kommer fram till är följande. Har jag gått miste om något?

nog om det! Jennie har en ledig dag och den har pinsamt nog tillbringats inomhus än så länge...men nog med det! ska ta en snabbdusch och sen dra ut!

See ya Tjingeling!
RSS 2.0