Dagarna rullar på....

i väldans fart... oh ja!
I söndags fick jag veta att jag är välkommen att fira jul hos svärföräldrarna.. så förmiddagen kommer tillbringas i Ekshärad (hos mormor), eftermiddagen i Bergsäng (hos svärföräldrarna) och natten i famnen på min älskade Rickard =) Kommer bli otroligt mysigt! Längtar.
Är ledig i 3 dar nu...lr nja ledig och ledig vet jag väl inte, fullt upp är det väl men ni kommer inte kunna se mig på frendo på ett par dar i alla fall. Morrondagen ska jag fixa mitt hår, tvätta, städa och på torsdag blir det en tur till stan för att inhandla de sista klapparna.
Apropå klappar så har jag fått julklapp från min arbetsgivare idag...så nu ligger det en klapp med mitt namn på under granen...kan lova att jag är ruskigt nyfiken på innehållet men har lovat honom att den ska öppnas på julafton...och ett löfte till arbetsgivaren kan jag inte bryta. Hm ...kanske honom man skulle berätta ens nyårslöfte för...vilken idé, tål att tänkas på =) Kanske jag för en gångs skull skulle lyckas med de jag försätter mig i. Men vad jag ska lova i år det har ja ännu inte funderat på.
Får väl försöka komma på nåt...är ju några år kvar av detta år trots allt. Nä vet ni vad nu kallar sängen på mig så känns som det är dags att krypa ner! vi hörs ev i morron!
Nattinatti! Tjingeling!

hej och hå!

Det där med rubriker är ja då inge bra på...det är ja den första att erkänna =) men, men är väl inte rubrikerna som är det viktiga eller? Kan i alla fall erkänna att dagen har tillbringats tillsammans med min stora kärlek, Rickard. Har varit hemma hos han ock försökt få igång isbilen. I kväll är han på julbord och jag sitter här hemma i soffan med datorn i knät. Tv:n surrar i bakgrunden men vad som visas vette tusan.
Kan med glädje berätta för er att jag har klätt min julgran idag...jajamen men det var inte det lättaste kan erkännas. För om man är ens i närheten av att vara lika pedantisk som jag är då förstår ni hur svårt detta har varit. Ena stunden hänger glittret perfekt men någon sekund senare är det fruktansvärt fult...ja något i den stilen.

Men men jag lyckades i alla fall! Det är huvudsaken. Ska fixa klart disken i köket nu sen ska jag fortsätta med soffmyset. Ölen är redan öppnad =)

Vi ses! tjingeling!

då var det gjort..

Jag har efter viss tid fundering gjort det omöjliga, sagt tack och hej. Det var en kort men intensiv romans och hade kunnat bli en livslång kärlek men denna gång tog jag mitt beslut till fånga och sa tack och hej till....




pollypåsen =(
Usch hur ska jag nu genomlida de där 5 dagarna i månaden då mitt chokladbehov är skyhögt? Va ju tack vare denna ljuva choklad tillsammans med en kopp kaffe som man kunde drömma sig bort från lite magsmärtor. Men men vad är väl en bal på slottet? Får helt enkelt dra på mig träningsbrallorna och träna istället. =)


Tror ni jag klarar av att hålla mitt nya ej-godislöfte???
Det tror jag =)

God morron...



Här har man varit uppe sen klockan 8:30 =) men somnade ju ruskigt tidigt igår så är väl inte så konstigt! Idag fyller rickards mormor Emma 90 år så i dag är det festligheter hemma hos mina svärföräldrar, men tyvärr ska jag jobba. Har trots allt köpt en liten present åt henne, hoppas hon gillar den, skulle faktiskt vilja ha den själv =) På onsdag till veckan är det moffas tur...då blir han oxå 90 år =) men vad ja ska köpa till honom vet jag inte ännu.
Han vill säkert ha en chokladask...brukar va hans önskan =)

Nu till en helt annan sak... 
Vad är det som händer så fort man närmar sig jul? mitt köpsug blir ju enormt, visst det är stort annars oxå men nu är det nästan värre. Vill ha nya saker till lägenheten, nya sängkläder, nya tallrikar och dylikt till skåpen i köket. Min önskelista är lång...men det är ju i och för sig bra, då har de ju lite att välja mellan =)
Men helst av allt vill jag ha presentkort!

hej hallå =)

idag är ja på bättre humör =) sitter här i soffan med datorn i knät, dricker en kopp kaffe och lyssnar på julmusik. Ska alldeles strax ta en värmande dusch. Sen kommer pernilla hit en sväng, ska bli skoj att träffa henne och skvallra lite =) ska ev hämta ut två paket vid vikingen i eftermiddag oxå, e´n julklapp till svärmor och lite småsaker till mig =)
Hoppas att Rickard mår bättre idag så man kanske får se han en sväng i kväll, vore mysigt =)

Nä vet ni va nu är det allt dags för duschen...hörs kanske sen! tjingeling!

i wish..

Hejsan! kan nog erkänna att jag aldrig tidigare varit så sugen på att flytta. Har en granne som stampar på i trapphuset och slår i dörrar när man själv försöker somna...jaha, so what tänker säkert, ni men för mig är det ett problem, jag är nämligen oerhört lättväckt och det vore inget problem om hon enbart gjorde det under dagarna men att hålla på så när de andra i huset släckt ner och lagt sig tycker inte jag är ok.
Förstår inte hur vissa kan vara så egoistiska..att de bara tänker på sig själva. Visst jag är väl ingen ängel alla gånger men tycker ändå att man kan visa hänsyn till varann. Har bott här i 3 år och det har aldrig varit några problem förut!


Nu till något lite roligare...mina julkänslor har nämligen infunnit sig, äntligen! Längtar inte till själva julafton direkt, med tanke på att jag inte har en aning om vad jag ska köpa till alla än men känns skönt att jag äntligen känner lite förväntan iaf.
Iår ska jag ha mys här hemma hos mig, uppesittarkväll med bingolotto, glögg, kex och ost, tända ljus och bara mysa under en filt. Förhoppningsvis med darlingen tätt intill. =) Hoppas på det ialla fall. Kanske dags att krypa ner under ett värmande täcke snart...trots att jag inte är vidare trött men kunde ju va skönt att komma upp i tid i morron! Så nattinatti! Tjingeling!

god morron

lr nåt! Vaknade av ringklockan...kände mig ganska pigg ända tills ja satte mig upp i sängen...min rygg är skrot...fattar inte hur jag ska orka ett kvällspass på jobbet men det kanske går ändå. Måste verkligen se till att komma iväg på massage i januari. För det här går inte längre...har nog ryggen full av muskelknutar lr ja mellan mina skuldror iaf.

Får nog ta tag i ryggträningen ordentligt framöver...kanske det blir bättre, kan ju hoppas på det iaf =)

Nä nu blir det lite föa sen ska jag dra iväg till jobbet som sagt! hörs! Tjingeling!

vågar ja...

tro?, vågar jag känna? vågar jag hoppas? vågar jag se?

Ja jag tror faktiskt de =)

Hej och hå...länge sen sist. Kan inte säga att ja inte haft något att skriva..det har jag haft. Har varit inne så många gånger, skrivit långa texter men i slutändan har jag raderat dem. Varför? vet ärligt talat inte...men jag lovar det kommer bli bättring...redan imorron kväll efter jobbet...då ska jag uppdatera er! Lovar!

Tjingeling! nattinatti!



Att känna din hand söka efter min
eller känna en smekning över min kind
Är så äkta som det bara kan bli,
det är bara VI två som är VI

RSS 2.0