blir lite irriterad ibland...

varför ska en del personer alltid beklaga sig...är det inte det ena så är det det andra. Hur orkar de? säger som en vän sa: -" även om jag mår dåligt ibland så försöker jag ju ändå framhäva mig som en positiv person."
Vill man vara omtyckt så tror ju jag att de flesta känner så men tydligen inte alla.

Fundersam är bara förnamnet...men nu skippar jag detta och drar hem till mamma och mormor och hälsar på. Ikväll ligger jag förhoppningsvis i min älsklings famn =)  Tjingeling!

lite kluven...

känner ja mig idag, vet dock inte varför men kommer nog underfund med det ska ni se =) i kväll ska här ses på hockey, naturligtvis! Färjestad har ju faktiskt chans att ta guld, klart man ska titta =) Men innan dess ska jag försöka hinna med en hel del. =) får hoppas att matchen inte drar ut på tiden idag..ska ju upp tidigt i morron men om det blir guld kan det nog vara värt det =)

vi ses tjingeling!

uppdatering..

Två inlägg på en och samma dag...det va inte dåligt eller va säger ni?
Sitter nu här i soffan med datorn i knät. Tvätten är nästan klar, huvudvärken borta och maten har landat i magen=) Det mesta är på topp =)
Blev dock lite irriterad förut, varför ska inte ja kunna öppna balkongdörren och njuta av frisk vårluft utan att det luktar giftpinne? Har absolut inget emot folk som röker, det är upp till var och en men jag röker inte och vill därför inte heller ha den doften i mitt hem. Vilket inte är för mycket begärt, inte enligt mig iaf.

Har lite andra funderingar i mitt huvud oxå men det får jag skriva om någon annan gång! vi hörs! Tjingeling!

Besviken...

är nog bara förnamnet idag...hade hoppats på en riktig myssöndag men så blev det inte. Har huvudknack som heter duga och en hel tvättkorg som skulle behöva hoppa ner i tvättmaskinen av sig själv. Men det vet väl de flesta, iaf av oss husmödrar att det inte kommer ske av sig själv. Så det får helt enkelt bli en powernap först och sen är det dags att slåss med tvätten. Kan nog bli en dans med dammsugaren oxå...om ja orkar! see ya Tjingeling!

I bland...

kanske man inte är så dum som man ser ut =) Personer i min omgivning ser inte alltid mig som en smart person men likt alla andra har jag upplevt en hel del genom mitt liv. Så när en vän söker sig till mig för att få råd känner man sig behövd och det är en känsla som jag verkligen gillar =)
Pratade om en mängd olika saker och kom fram till en hel del som jag tror kommer hjälpa, även mig i framtiden.

Annars är det som vanligt...svävar runt på mitt rosa moln...jobbar, myser med hjärtat och försöker komma någonvart i mina t-studier =)
Idag blir det ett kvällspass på jobbet..sen hem och sova för att vara fit for fight med ett öppningspass! vi ses tjingeling!

hej och hå...

Jo tack jag lever... men det är på gränsen, om detta galenskap fortsätter kommer ni nog inom en snar framtid hitta en stelfrusen Jennie i soffan. Sitter nämligen här iförd duntofflor och invirad i mitt tjockaste duntäcke. Nämnde jag att varenda ljus i detta hem är tänt? så om inte kylan tar min själ så finns nog risk att elden gör det.
Nu undrar ni nog vad det är som pågår...det är nämligen så att min lägenhet är svinkall sen i torsdags....antagligen är det något rör eller nåt annat nånstanns som givit upp. Finns nog ingen värme i hela huset...inte ens i det minsta hörn. Varenda element är svinkallt och hur mycket man än försöker att vrida på rattarna så vill ingen värme sprida sig =(  Får verkligen hoppas att de får bukt på det här snart för såhär vill vi ju inte ha det! lr?

Annars händer inte mer än vanligt...försöker röra på mig så mycket ja kan då min långvariga förkylning börjat släppa sitt grepp...yey (peppar, peppar) Träffar min andra hälft så mycket ja bara kan mellan varven. Så livet rullar på som det ska.
Tvillingsyrran har dessutom fått sitt lillhjärta, blev en liten go kille som fått namnet Anton...och ni kan tro att moster (läs jag) myser så mycket hon bara kan med lellveck =)

Drömmarna om att starta upp på ny kula och bygga ett hem tillsammans med älsklingen finns fortfarande kvar och sakta men säkert närmar vi oss målet =)

Blev en ganska lång update =) vi ses tjingeling!

RSS 2.0